Representanter från Diaverum bjöd in till kompetensutbyte (”rundabordsdiskussion”) under den 50:e EDTNA/ERCA konferensen som avslutades tidigare i veckan.

Konferensen som arrangerades i Rotterdam, Nederländerna, blev den första gången på över två år som globala representanter från njursjukvård träffades fysiskt. Konferensen anses vara en av de viktigaste händelserna inom industrin, med fokus på att utveckla och driva hög utbildningsnivå, standarder och forskning.

Kompetensutbytet, som hölls i Willem Burger Zaal Hall i Doellen ICC, handlande om det spännande temat Artificiell Intelligens och Digitalisering inom njursjukvård.
Diaverum representerades av vårt Corporate Nursing team: Israel Silva, Filiz Akdeniz och Suzanne Pearce, Corporate Nursing Directors; och Carlos Lucas, Director Medical Protocols and Standardisation. Under sessionen fick de inbjudna deltagarna möjlighet att lära sig mer om Diaverums digitala transformationsstrategi och hur den spelar en viktig roll för att forma framtidens njursjukvård. Den digitala strategin omfattar Diaverum’s digitala ekosystem samt vår banbrytande AI-modell, som representerar en stegvis förändring i förebyggandet av trombos i kärlaccess (VA) samt vårt Treatment Guidance System (TGS), som stödjer vår vårdpersonal att följa standardiserade kliniska arbetsflöden, minimera vårdvariabilitet och felmarginaler.

Carlos Lucas, Director Medical Protocols and Standardisation, kommenterade: ”Jag är glad och stolt över att Diaverum än en gång har visat hur vi sätter branschstandard för högkvalitativ digital transformation av njurvård, vilket ytterligare förbättrar våra patienters liv och våra kliniska teams förmåga att göra detta”

Suzanne Pearce, Corporate Nursing Director, tillade: "Det var ett nöje att dela scenen med våra kollegor och presentera de senaste nyheterna kring våra omvårdnadsinnovationer på Diaverum. Vår organisation har implementerat sann omsorg i kärnan av allt vi gör, vilket gör vårt engagemang för att driva innovationer som ytterligare förbättrar våra patienters liv det som styr vårt arbete och det är otroligt inspirerande att dela detta med våra kollegor.”

Diaverum var en nyckeldeltagare under hela konferensen, med omfattande forskning från våra Corporate Nursing team och specifika landsteam (bestående av Albanien, Nordmakedonien, Portugal och Rumänien) som presenterades.

Årets tema var "50 år av engagemang inom njurvården", för att hylla konferensens femtioårsjubileum. Bland hyllningarna till detta datum presenterades en minnesbok med titeln "The History of EDTNA / ERCA: 50 years of careing together", medredigerad av Maria Arminda Tavares, Head Nurse i Diaverum Portugal och ExCo-medlem i EDTNA.

Senaste nyheter

Tillväxt

Diaverum tilldelas nytt kontrakt i Stockholm

Tillväxt

Diaverum tillkännager inträde på den grekiska marknaden
Ta din influensa- och COVID-19-vaccination