Diaverums digitala transformation stod i fokus vid en nyligen genomförd fallstudie av bästa praxis som utfördes av L.E:K Consulting, ett globalt konsultföretag inom strategi som arbetar med företagsledare för att skapa konkurrensfördelar och stärka tillväxten.

Fallstudien som går att ladda ner gratis här, har nu utforskats vidare i ett webbseminarium som arrangerades 21 november 2022 av Diaverums VD, Dimitris Moulavasilis och L.E.K Consultnings Healthcare partner, Klaus Boehncke.

Under seminariet diskuterades huvudämnent i fallstudien: hur Diaverum förändrar njursjukvården genom att kombinera sina fysiska faciliteter med digitala lösningar och AI-prediktiv analys. Detta för att erbjuda personlig och effektiv dialysvård i världsklass i stor skala, vilket ger livsförbättrande njurvård som anpassas till varje patients individuella behov.

Kronisk njursjukdom (CKD) är en eskalerande global hälsoutmaning som påverkar miljontals människor och leder till en ohållbar ökning av utgifterna inom den allmänna hälso- och sjukvården runt om i världen. För att lära dig med om Dimitris och Klaus diskussion kan du se en inspelning av webbseminariumet här.

Senaste nyheter

Tillväxt

Diaverum tilldelas nytt kontrakt i Stockholm

Tillväxt

Diaverum tillkännager inträde på den grekiska marknaden
Ta din influensa- och COVID-19-vaccination