För att kunna erbjuda den utmärkta vård som är vårt signum måste vi ha välutbildad och handlingskraftig personal, och vi strävar efter att hjälpa dem dit under hela deras karriär.

Vi är en organisation som växer kontinuerligt och vi strävar alltid efter att hitta nya talanger och se till att våra medarbetare växer tillsammans med oss. Vi når detta mål genom egenmakt, utbildning, praktisk träning och många olika karriärmöjligheter.

d.ACADEMY

Genom vårt virtuella universitet d.ACADEMY  ser vi till att våra medarbetare kan utveckla sina färdigheter, både på ett yrkesmässigt och personligt plan. Våra sjuksköterskor, läkare, chefer och patienter har tillgång till många olika innovativa e-utbildningar och möjligheter till kunskapsdelning experter emellan som bygger på resultaten av banbrytande vetenskaplig forskning. d.ACADEMY inkluderar också ett digitalt bibliotek för personlig utveckling. Vi förlitar oss inte bara på teknik eftersom vi inser betydelsen av personligt stöd.

Lärande i varierande format

Utöver de e-utbildningar som erbjuds via d.ACADEMY får vår personal också möjlighet att ta del av både intern och extern vårdutbildning och träningar som organiseras lokalt. För att se till att kunskap kan omsättas till praktisk erfarenhet får alla nya medarbetare en mentor.

Diaverum TGS_Kazakh.jpg

Personlig utveckling

Vår årliga utvärderingsprocess ser till att alla medarbetare tillsammans med sina chefer tar fram en plan för hur de ska utvecklas under året. Ledningen stöttar medarbetarna i deras karriärer och får teamen att växa.

 

 

Relaterat innehåll

Sök jobb
Jobba hos oss och väx tillsammans med oss
Våra internationella möjligheter
Diaverum gör det möjligt för vårdpersonal att satsa på sin karriär i många olika länder
Shirley – en inspirerande Diaverum-sjuksköterska
En berättelse om drömmar och hårt arbete…